Social media

čtvrtek 6. srpna 2015

Florentine špagety s listovým špenátem a sušenými rajčaty



Ingredience:

  • 1/2 malého květáku, rozděleného na růžičky a uvařeného
  • bezlepkové těstoviny
  • 1/2 lžičky kajenského pepře
  • 1/2 cup sušených rajčat, nakrájených
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1/2 cup rostlinného mléka
  • 1/2 cup zeleninového vývaru
  • 1 cup strouhané mozzarelly
  • 1/2 lžíce ghee
  • 2 cups baby špenátu
  • himalájská sůl
Postup:
  1. Těstoviny uvařte podle návodu. 
  2. V menší pánvi rozpusťte ghee a zprudka opečte růžičky květáku.
  3. Ve větším hrnci rozehřejte olej, přidejte nasekaný česnek a kajenský pepř a 1-2 minuty restujte. Přidejte nakrájená sušená rajčata a opečený květák. 
  4. Přidejte mléko, vývar a mozzarellu. Duste dokud omáčka není krémová a sýr nezačne bublat. Zamíchejte do těstovin a přidejte baby špenát. 


Žádné komentáře:

Okomentovat