Social media

středa 19. srpna 2015

Homemade double chocolate müsli s brusinkami a mořskou solí










Ingredience:
  • 2 cups bezlepkových vloček
  • 1 cup strouhaného kokosu
  • 2 lžíce bio nepraženého kakaa
  • 1/2 cup natural kešu
  • 1/2 cup vlašských ořechů, nasekaných
  • 2 lžíce kokosového oleje
  • 2 lžíce javorového sirupu
  • kvalitní čokoláda (min 80%) nebo homemade
  • sušené nepřislazované brusinky
  • mořská sůl
Postup:
  1. Předehřejte troubu na 120 stupňů. Smíchejte vločky, ořechy, kakao, kokos, sůl. V menším hrnci rozpusťte olej a javorový sirup. Přelijte přes vločky a důkladně promíchejte. Rozložte na plech vyložený pečícím papírem.
  2. Müsli pečte 40-45 minut, každých 15 minut promíchejte. Po 45 minutách přidejte kousky čokolády, NEmíchejte. Pečte dalších 5-10 minut.
  3. Vyjměte müsli z trouby a nechte vychladnout nejméně 2 hodiny. Pokud chcete zachovat celý tvar kousků čokolády, nechte vychladit přes noc. Smíchejte s brusinkami a mořskou solí. Servírujte s jogurtem a ovocem.
NOTES: Čím méně budete müsli během / po pečení míchat, tím víc budete mít křupavých "shluků" müsli. Musíte ale dávat pozor, aby se Vám nepřipálilo.

















Žádné komentáře:

Okomentovat