Ingredience:
- 2 cups bezlepkových vloček
- 1 cup strouhaného kokosu
- 2 lžíce bio nepraženého kakaa
- 1/2 cup natural kešu
- 1/2 cup vlašských ořechů, nasekaných
- 2 lžíce kokosového oleje
- 2 lžíce javorového sirupu
- kvalitní čokoláda (min 80%) nebo homemade
- sušené nepřislazované brusinky
- mořská sůl
Postup:
- Předehřejte troubu na 120 stupňů. Smíchejte vločky, ořechy, kakao, kokos, sůl. V menším hrnci rozpusťte olej a javorový sirup. Přelijte přes vločky a důkladně promíchejte. Rozložte na plech vyložený pečícím papírem.
- Müsli pečte 40-45 minut, každých 15 minut promíchejte. Po 45 minutách přidejte kousky čokolády, NEmíchejte. Pečte dalších 5-10 minut.
- Vyjměte müsli z trouby a nechte vychladnout nejméně 2 hodiny. Pokud chcete zachovat celý tvar kousků čokolády, nechte vychladit přes noc. Smíchejte s brusinkami a mořskou solí. Servírujte s jogurtem a ovocem.
NOTES: Čím méně budete müsli během / po pečení míchat, tím víc budete mít křupavých "shluků" müsli. Musíte ale dávat pozor, aby se Vám nepřipálilo.
Žádné komentáře:
Okomentovat