Ingredience:
- 1 cup bezlepkových ovesných vloček
- 1 cup mandlové mouky
- 1 cup rýžové mouky
- 1 vejce
- 3 zralé banány
- 3 lžíce jogurtu
- bio čokoládové dropsy
- 1 lžička bio pečícího prášku bez fosfátů
- skořice
- špetka soli
- 2 lžíce kokosového oleje
- citronová kúra a šťáva
Postup:
- Předehřejte troubu na 160 stupňů, vyložte formu pečícím papírem nebo folií. Dejte stranou.
- Vločky, mandlovou mouku a rýžovou mouku smíchejte. Rozmačkejte banány ve velké míse a přidejte všechny ingredience, mouku nakonec.
- Pečte 60 - 75 minut dokud není povrch nazlátlý. Chléb nechte vychladnout nejméně 2 hodiny. Servírujte s domácí jahodovo borůvkovou marmeládou.
Žádné komentáře:
Okomentovat