Spodní krusta:
- 5-6 sušených nepřislazovaných datlí
- 1 lžíce raw nepraženého kakaa
- 1 cup strouhaného kokosu
- 1 lžíce kokosového oleje
Náplň:
- 3 cups čerstvé máty
- 1 zralé avokádo
- 1 zralý banán
- 1 lžíce kokosového oleje
Poleva:
- rozpuštěná homemade čokoláda
Postup:
- Ve food processoru rozmixujte všechny ingredience na "korpus". Přes kulaté formičky dejte potravinovou folií tak, aby po zatlačení těsta na dno folie stále přesahovala přes okraje - usnadní Vám to pak vyndávání jednotlivých sušenek. Směs pomocí prstů zatlačte rovnoměrně na dno formičky a dejte na pár minut do mrazáku.
- Ve food processoru rozmixujte dohladka avokádo, banán, kokosový olej a mátu. Nalijte na ztvrdlý korpus. Nechte v mrazáku minimálně 1 hodinu.
- Na vodní lázni rozpusťte čokoládu a přelijte přes mátovou náplň. Nechte ztuhnout v mrazáku. Před podáváním nechte rozmrznout alespoň na hodinu v lednici.
Žádné komentáře:
Okomentovat