Social media

neděle 4. října 2015

RAW kokosové řezy s arašídovo banánovým krémem a čokoládou

Bezlepkový, vegan, zdravý a super tasty. Pokud máte rádi arašídové máslo a banány, pak budete tenhle recept milovat. 









Crust:
  • 1 cup natural mandlí
  • 1/2 - 1 cup sušených datlí
  • 1 lžíce nepraženého kakaa
  • 2 lžíce natural arašídů
Náplň:
  • 2 cups homemade arašídové máslo (příp. kvalitní z obchodu, 100% arašídy)
  • 2 - 3 zralé banány
  • 2 lžíce kokosového oleje
  • 2 lžíce raw agáve sirupu
Poleva 
Postup:
  1. Formu o rozměrech 20 x 20 cm vyložte pečícím papírem nebo folií.
  2. Všechny ingredience na spodní vrstvu přesuňte do food processoru a mixujte do hladké konzistence. Pomocí stěrky směs natlačte na dno formy a dejte stranou.
  3. Ingredience na náplň rovněž přesuňte do food processoru a mixujte, dokud směs není dostatečně homogenní. Přelijte přes spodní vrstvu a nechte zamrazit nejméně 4-5 hodin.
  4. Před servírováním nakrájejte, přelijte rozpuštěnou čokoládou, rozpuštěným arašídovým máslem a posypejte arašídy. 


Žádné komentáře:

Okomentovat