Bezlepkový, vegan, zdravý a super tasty. Pokud máte rádi arašídové máslo a banány, pak budete tenhle recept milovat.
Crust:
- 1 cup natural mandlí
- 1/2 - 1 cup sušených datlí
- 1 lžíce nepraženého kakaa
- 2 lžíce natural arašídů
Náplň:
- 2 cups homemade arašídové máslo (příp. kvalitní z obchodu, 100% arašídy)
- 2 - 3 zralé banány
- 2 lžíce kokosového oleje
- 2 lžíce raw agáve sirupu
Poleva
- rozpuštěná homemade čokoláda
- rozpuštěné arašídové máslo
- natural arašídy
Postup:
- Formu o rozměrech 20 x 20 cm vyložte pečícím papírem nebo folií.
- Všechny ingredience na spodní vrstvu přesuňte do food processoru a mixujte do hladké konzistence. Pomocí stěrky směs natlačte na dno formy a dejte stranou.
- Ingredience na náplň rovněž přesuňte do food processoru a mixujte, dokud směs není dostatečně homogenní. Přelijte přes spodní vrstvu a nechte zamrazit nejméně 4-5 hodin.
- Před servírováním nakrájejte, přelijte rozpuštěnou čokoládou, rozpuštěným arašídovým máslem a posypejte arašídy.
Žádné komentáře:
Okomentovat